Call us directly: +46 708 858585
Novelty Quest Research tecknar forskningsavtal med Interactive Institute

Novelty Quest Research tecknar forskningsavtal med Interactive Institute

Prenumerera på nyheter

Ange din epostadress så får du ett mail när vi lägger till en ny nyhet.

 

Novelty Quest Research är stolta att presentera ett tvåårigt samarbetsavtal med forskningsinstitutet Interactive Institute för forskningstjänster. Avtalet innehåller en agenda för ett gemensamt uppdragsforskningsprogram.

II-logo_squareInteractive Institute Swedish ICT är ett experimentellt IT & designforskningsinstitut som utför världsledande tillämpad forskning och innovation för att utveckla nya forskningsområden koncept, produkter och tjänster. De tillhandahåller strategisk rådgivning till företag och organisationer och deras resultat visas upp runt hela världen och tillförs samhället genom uppdrag, licensavtal och spinofföretag.

Novelty Quest ska komplettera Interactive Institutes forskningskompetensportfölj genom att tillhandahålla ledande forskningsexpertis i innovationsledning. Avtalet gör Novelty Quest Research till den utvalda partnern för uppdragsforskningsprojekt där kompetens inom innovationsledning är kritisk. De första kontrakten är redan på gång och vi ser att 2016 kommer att bli fyllt med spännande projekt och fruktsamma upptäckter.

Separator

 

No comments yet.

ADD YOUR COMMENT
reset all fields