Call us directly: +46 708 858585
Mät er organisations innovationsledningsförmåga som underlag för framtida organisk tillväxt

Mät er organisations innovationsledningsförmåga som underlag för framtida organisk tillväxt

Sätt riktningen på ert framtida konkurrensmässiga ledarskap genom att stärka er strukturerade innovationsstyrka

Sätt riktningen på ert framtida konkurrensmässiga ledarskap genom att stärka er strukturerade innovationsstyrka

<span>Mät</span> Förmåga

Mät Förmåga

<span>Planera</span> Utveckling

Planera Utveckling

<span>Implementera</span> Resultat

Implementera Resultat

Novelty Quest är ett kunskapsutvecklingsföretag. Vi arbetar med att bryta ny mark inom olika områden för att skapa nya marknadsvärden genom forskning och marknadsanalys och sprida dem genom rådgivning och praktiskt orienterade utbildningsprogram. Vårt mål är att skapa ny ledande kunskap, tillämpa ny kunskap, förfina ny kunskap och att disseminera ny kunskap. Vi gör detta genom tjänster inom forskning och marknadsanalys, rådgivnings- och konsulttjänster, och genom utbildningstjänster. Och vi gör det inom våra specialistområden innovationsledning och digitalisering.

Bar-separator_1000px

FORSKNINGSTJÄNSTER

Research_news-item

Novelty Quest kombinerar akademisk forskning med omvärldsbevakning och marknadsanalyser för att granska, dissekera och förstå aktuella marknadstrender och med syfte att skapa framtida modeller och teknologier med nya marknadsvärden.

KONSULTTJÄNSTER

Innovationmanagement_news-item

På Novelty Quest så tar vi våra forskningsresultat till marknaden genom konsult- och rådgivningstjänster. Alla våra tjänster är verifierade och testade genom vetenskapliga metoder för att garantera optimala och framtidsorienterare resultat för våra partners.

INNOVATIONSLEDNING

innovationmanagement_news-item-III

Novelty Quest är en marknadsledare på innovationsledning, med framkantstjänster inom forskning, konsulttjänster och utbildning, en position förtjänad genom aktivt deltagande i forskning om marknadsledande best practices.

DIGITALISERING

Digitalization_news-item-II

Novelty Quest hjälper organisationer att utvecklas med hjälp av digitalisering genom kontinuerlig forskning och utforskning av ledande teknologier, såsom cloud, Internet of Things, mobilitet, sociala medier, big data, mm.